KARVELI OLIWKOWE
Ciasto na bazie mąki pszennej LABEL ROUGE, plynny zakwas pszenny, oliwa z oliwek i kiszone oliwki Kalamon Terra Doro, oregano i tymianek z Kefalonii.
CHLEB BIG BONJOUR
Mąka razowa Bio, mąka graham Bio i mąka kamut Bio, zakwas żytni, orzechy włoskie, laskowe, migdały i rodzynki sułtańskie, gruba sól z Bretanii lub z regionu Camargue.
BAGIETKA Z ZIARNAMI BIO
Mąka pszenna LABEL ROUGE, płynny zakwas pszenny, 5 ziaren BIO : mak niebieski, sezam, len brązowy, len złoty i kasza jaglana.
BAGIETKA Z ZIARNAMI BIO I CURRY
Mąka pszenna LABEL ROUGE, płynny zakwas pszenny, 5 ziaren BIO : mak niebieski, sezam, len brązowy, len złoty, kasza jaglana i curry.
CHLEB WIEJSKI DYNIA I SŁONECZNIK BIO
Mąka pszenna LABEL ROUGE, mąka żytnia BIO, zakwas żytni, pestki dyni i słonecznika BIO.
CHLEB PSZENNO – GRYCZANY
Mąka pszenna, mąka pszenno-gryczana CRC z pistacjami i suszoną żurawiną, zakwas żytni.
CHLEB TOURTE
Mąka pszenna BIO mielona po staremu na kamieniu bazaltowym, płynny zakwas pszenny, gruba sól z Bretanii lub z regionu Camargue.
3 SOCZEWICE
Mąka graham Bio, mąka razowa Bio, mąka orkiszowa Bio, zakwas żytni, 3 rodzaje soczewicy Bio, w wersji z kminkiem lub z czarnuszką.